"Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor"

"Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu ağır bir dille eleştirdi.

 Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu ağır bir dille eleştirdi.Zekeriya Alp'in Merkez Hakem Kurulu başkanlığından istifasını değerlendiren Güneş, "Zekeriya Alp en namuslu adamdı, istifa etti. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Centone Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na eleştirilerde bulundu.     

Vefa Stadı'nda suni çimde oynanan maçtan sonra basın toplantısı için gazetecilerin yanına gelen Güneş, bir toplantı odasının olmamasına da tepki göstererek, "Hiçbir şey hazır değil ve maçı buraya alıyorsun. Bütün yanlışları yap, benden hoşgörü bekle. Kafana göre maçla ilgili 1 gün önce, bana buraya geleceksin, diye tebligat yolluyorsun. Kurullarıyla hata yapan federasyonun hatalarını benim oyuncularım çekiyor. Sakatlanan o iki oyuncuya yazık değil mi Bunlar milli takım oyuncusu. Onlar da eğer özgürse milli takıma gitmeme hakkını kullanmalı. Eğer sen beni kullanıyorsan, ben de hakkımı kullanabilmeliyim. Sen beni bu sahaya süremezsin. Sakatlık riski olduğunu söyledik" şeklinde konuştu.
     
Susmak istediğini ancak konuşmak zorunda kaldığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş'ın maçını buraya alsınlar. Bakayım saat 12.00'de oynatabiliyor mu  Buldunuz gariban takımı üstüne üstüne geliyorsunuz. Kurumlar, kurullarını gözden geçirsin. İyi gitmiyoruz. Futbolu kötüde birleştirmek yerine iyi de birleştirelim, kaliteli futbol oynatalım. Futbol bu anlayışla gelişmez. 10 gündür federasyon bize bir cevap vermiyor. Bu nasıl bir kurum, kuruluş" şeklinde konuştu.

"Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor"

"EN NAMUSLU ADAM İSTİFA ETTİ"     
Karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler'i de eleştiren Güneş, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Zekeriya Alp'e de değinerek, "Bugünkü hakemin yeteneği buydu. Sakatlıklar, değişiklikler oldu ama 3 dakika uzatıyor. Neye göre 2 dakika, 3 dakika  Öğrenelim biz de. Zekeriya Alp en namuslu adamdı, istifa etti. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1065 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler