Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne doğru

Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne doğru

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi parti liderlerini "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etmesini birlik ve beraberlik adına önemli bir gelişme olarak değerlendirdi

İSTANBUL (AA) - Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, 7 Ağustos'ta Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılarak birer konuşma yapmaları için davet göndermesini, birlik ve beraberlik adına önemli bir gelişme olarak değerlendirdi.

Taksi şoförü Mustafa Volkan Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti, MHP ve CHP genel başkanlarını mitinge davet etmesini, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan böyle bir zamanda olumlu bulduğunu belirterek, buraya herkesin katılması gerektiğini söyledi.

Metro istasyonu çıkışında simitçilik yapan Metin Türkan ise, böyle bir günde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olunması gerektiğini dile getirerek, "Liderlerin katılması olumlu olur. Artık birlik ve beraberlik istiyoruz. Artık siyaset yapılmasın, Cumhurbaşkanımızın yanında olunsun." diye konuştu.

Emekli Selahattin Karaoğlu da siyasi parti liderlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için davetine icabet etmesinin iyi olacağını ve vatandaşları kaynaştıracağını düşündüğünü ifade ederek, "Şu anda o parti, bu parti falan onları bir tarafa attık. Liderlerin hepsi bir araya toplansınlar. Bizler de gidelim, o gün hep bir arada olalım." dedi.

Turizmci Eda Utku Savaş, mitingin toplumsal birlik ve beraberlik için çok önemli olduğunu ve kendisinin de 7 Ağustos'ta miting alanında bulunacağını aktararak, "Mitinge muhalefet liderlerinin Sayın Cumhurbaşkanı tarafından çağrılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. bu anlamda tüm muhalefetin liderlerinin miting alanında olmasını umut ediyorum. İnşallah miting darbe girişimcilerine ve birliğimizi bozmaya çalışanlara güzel bir cevap olur." ifadesini kullandı.

Emekli gazeteci Raif Arpacık da mitinge katılarak destek sağlayacağını söyledi. Mitingin toplumun tüm kesimlerini bir araya getirmek adına büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Arpacık, "Umarım çok yoğun bir katılım olur ve herkes ülkemizin bütünlüğünü görür. Herkesin Türk bayrağımızı alarak alana gelmesini bekliyorum." dedi.

Öğrenci Kahraman Erol ise pazar günkü mitinge ülkenin bütünlüğü için koşa koşa gideceğini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın muhalefet liderlerine çağrısını çok anlamlı buluyorum. Umarım tüm muhalefet partileri tam kadro orada olur. Bu, ülkemizin birliği için son derece önemli çünkü." şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler