''CUMHURIYETIMIZIN 92. YILINI GURURLA VE COSKUYLA KUTLUYORUZ''

''CUMHURIYETIMIZIN 92. YILINI GURURLA VE COSKUYLA KUTLUYORUZ''

MUSIAD USA ''CUMHURIYETIMIZIN 92. YILINI GURURLA VE COSKUYLA KUTLUYORUZ''

 
 
Cumhuriyetimiz, 92 yıldır milletimizin esin kaynağı olmaya devam ediyor. Ülkemizin isgali karsısında tek vücut olan halkımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde tarih ve destanlar yazmıstır. Dünya tarihinde Milli Mücadelesini yürüterek devletini kuran, kahraman bir Meclis'e sahip tek ülke olmanın gurur ve onurunu yasıyoruz.
 
Cumhuriyet; korumamız ve yasatmamız gereken en değerli varlığımızdır. Milletimizin Cumhuriyet ile perçinlenen onurlu ve özgür yasama tutkusu, zaman içinde kurumsallasan demokrasiyle birlikte zirveye çıkmıstır. Bugün; demokratik ve sosyal bir hukuk devleti niteliğindeki dinamik Türkiye Cumhuriyeti'nde hepimiz, 2023 hedefiyle birlikte mutlu ve müreffeh yarınlara doğru ilerlemenin sevinç ve huzurunu yasıyoruz. Bu durumda her bir vatandasımıza, düsen en büyük görev; birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden daha güçlü bir Türkiye için çalısmaktır.
 
Son günlerde yasanan terör olayları ve sehit haberleri hepimizi derinden üzmüstür. İnsanlık dısı bu olaylar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni canıyla, kanıyla kuran; doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisiyle aziz milletimizin bu güzel vatan toprağını koruma azmini yeniden canlandırmıstır. Ay yıldızlı bayrağımız ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman sehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine bassağlığı diliyor, gazilerimize de sükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, devletimizi kurup cumhuriyetimizin ilanında emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle anıyor; siz degerli Musiad USA uyelerinin ve vatandaslarimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum.
 
Mustafa Tuncer
President of Musiad USA
 

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler