Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Oy Kullanma Mekânı

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Oy Kullanma Mekânı

Değerli Vatandaşlarımız, Bilindiği üzere, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ABD'de birinci turu 31 Temmuz - 3 Ağustos 2014 tarihleri arasında, ihtiyaç duyulması halinde ikinci turu 17-20 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Değerli Vatandaşlarımız, Bilindiği üzere, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ABD'de birinci turu 31 Temmuz - 3 Ağustos 2014 tarihleri arasında, ihtiyaç duyulması halinde ikinci turu 17-20 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için randevu almaları mümkündür. Randevu almayan seçmen vatandaşlarımızın oy verecekleri gün ve saatler ise, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir.Tüm seçmen vatandaşlarımızın, SEÇSİS üzerinde kendileri için belirlenen gün ve saatleri öğrenmeleri ve belirlenmiş olan aynı gün ve saatlerde Başkonsolosluğumuza gelerek şahsen oy kullanmaları beklenmektedir.
Oy kullanma işlemi, "31 Saint James Avenue, Suite No:840, Boston, MA, 02116" adresinde bulunan Baskonsolosluğumuz çalışma ofisinde yerel saatle 08:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımızın oy kullanmaya gelirken T.C. Kimlik Numaralarını gösteren nüfus cüzdanlarını veya T.C. Kimlik Numaralarını gösteren pasaportlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.
Başkonsolosluğumuza ait bir otopark bulunmamaktadır. Özel araçlarıyla gelecek vatandaşlarımızın parkmetrelerin bulunduğu civardaki sokaklara veya Baskonsolosluğumuz binasının civarındaki ücretli otoparklara araçlarını park etmeleri mümkündür. Öte yandan, Başkonsolosluğumuza "Green Line" metro hattı üzerinden, "Arlington" istasyonunda inilerek, kolayca ulaşılması mümkündür. Şehir dışından trenle gelecek vatandaşlarımız ise, "South Station" istasyonundan önce "Red Line" ve sonra "Green Line" metro hatlarını kullanarak, "North Station" istasyonundan ise sadece "Green Line" metro hattı üzerinden "Arlington" istasyonunda inerek Başkonsolosluğumuza ulaşabilirler.
Oy kullanmaya gelecek vatandaşlarımıza, şehir merkezindeki trafik ve park yeri bulma güçlüğünü gözönünde tutarak, mümkün olabildiğince toplu ulaşım taşıtlarını kullanmaları tavsiye olunur. Değerli Vatandaşlarımız, Oy kullanılacak mesai günlerinde gerek asgari personelle hizmet verecek olmamız, gerek ofisimizdeki fiziki imkanların da kısıtlanacak olması nedeniyle yalnızca aciliyet ve öncelik arzeden konsolosluk işlemlerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Gerçekleştirmek istedikleri konsolosluk işlemleri aciliyet ve öncelik arzetmeyen vatandaşlarımıza oy kullanma günlerini takip eden mesai günleri içinde randevu verilecektir.
Oy kullanılacak mesai günlerinde vatandaşlarımızın göstereceği anlayış ve işbirliği şükranla karşılanacaktır. Saygıyla duyurulur. T.C. BOSTON BAŞKONSOLOSLUĞU

Bu haber toplam 1308 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler