CHP'li Faruk Loğoğlu'ndan skandal benzetme!

CHP'li Faruk Loğoğlu'ndan skandal benzetme!

Deneyimli eski diplomat CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu Başbakan Erdoğan'a Şimon Peres göndermesi yaparak haddini aştı. Loğoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Eski diplomat CHP Genel Başkan YardımcısıFaruk Loğoğlu Başbakan Erdoğan'a Şimon Peres göndermesi yaparak haddini aştı. Loğoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Loğoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres'e gösterdiği tepkiye göndermede bulunarak, "Başbakan Davos'ta İsrail Devlet Başkanına, "Siz çocuk öldürmeyi iyi bilirsiniz," demişti. Evet, öyle demişti. Demek ki bir bildiği vardı" dedi.

Eski bir diplomattan beklenmeyen sözleri sarf eden Loğoğlu'na yine sosyal medyada sert tepki gösterildi.

Tepkilerden bazıları;

@OFarukLogoglu Sayın Loğoglu,başbakanın taraftarı yada sempatizanı değilim ama bu ülkede kimse 14 yaşında çocuğu öldürün demez,diyemez.

@OFarukLogoglu Başbakan'ı eleştirmeniz kesinlikle anlaşılabilir bir tutum. Lakin bu söz, bir dışişleri eski diplomatından çıkacak söz değil

@OFarukLogoglu Mavi Marmara'da Furkan Şehit olunca aynı hassasiyeti gösterdiniz de biz mi görmedik? Gezi ye devam edin, fırsat bu fırsat..

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler