Çaykur Rizespor'dan sponsorluk ve reklam desteği açıklaması

Çaykur Rizespor'dan sponsorluk ve reklam desteği açıklaması

- Yeşil-mavili kulübün açıklamasından:"Başkanımız Hasan Kartal'ın düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği sponsorluk ve reklam beklentisine yönelik sözlerinin amacı dışında kullanıldığı görülmektedir"


RİZE (AA) - Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal'ın düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği sponsorluk ve reklam beklentisine yönelik sözlerinin amacı dışında kullanıldığı bildirildi.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Hasan Kartal'ın düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği sponsorluk ve reklam beklentisine yönelik sözlerinin amacı dışında kullanıldığı görülmektedir. Gerçek mecrasından saptırılmaya çalışılan açıklamanın özü sadece bir beklentinin telaffuz edilmesinden ibarettir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Koç Holding bünyesinde yer alan çok sayıda markanın birçok kulübe sponsorluk ve reklam desteği verdiğine işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Çaykur Rizespor'un da bunlardan biri olabilme girişiminin tartışmaya açılması iyi niyetten uzak bir davranıştır. Çaykur Rizespor Kulübü, tüm markalar gibi Koç Holding bünyesindeki şirketleri de reklam verenler arasında görmeyi arzulamaktadır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler