Can Bartu'nun vefatı

Can Bartu'nun vefatı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, eski futbolculardan Alex de Souza ile bazı sarı-lacivertli sporcular, vefat eden Türk sporunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajı paylaştı


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 83 yaşında hayatını kaybeden Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Yanal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Can Bartu büyüğümüz, yaşamını kaybetti, çok üzgünüz. Ama onu büyük yapan her şey sonsuza kadar yaşayacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın oyuncuları Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Sadık Çiftpınar, erkek basketbol takımının oyuncuları Melih Mahmutoğlu, Egehan Arna, Barış Hersek, kadın basketbol takımının kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, kadın voleybol takımı kaptanı Eda Erdem Dündar da sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştı.


- Alex de Souza'dan mesaj


Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza da Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Alex, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları kaydetti:

"Can Bartu'nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Çok üzgünüm. Değerli ailesi ve Fenerbahçe ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanın cennet olsun Can Bartu."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler