Boston Başkonsolosu  Ö. Budak Müsiad heyetini Ağırladı

Boston Başkonsolosu Ö. Budak Müsiad heyetini Ağırladı

Boston Başkonsolosu Ömür Budak İkinci Türk Ekonomi zirvesi için Boston'a gelen Müsiad heyetine konutundan akşam yemeği verdi

Boston Başkonsolosu Ömür Budak Harvard Business Club'ta yapılacak olan 2. Türk ekonomi zirvesi için Boston'a gelen Müsiad heyetine konutunda akşam yemeği verdi.

Yemeğe Müsiad Başkanı Nail Olpak, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Aksu, Yurtdışı teşkilâtlandırma Başkanı Alper Esen, Müsiad USA Başkanı Mustafa Tuncer, Müsiad USA Başkan Yardımcısı İbrahim Uyar, www.haberabd.com Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt, Boston Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar, Türkiye'den gelen Müsiad üyeleri ve Müsiad USA yönetim kurulu üyeleri Muharrem Atalan, Ömer Er, Levent Ali Yıldız, Çetin Güzel, Mustafa Albayrak ve Yenibirlider kurucusu Kerem KAMISLI iştirak ettiler.

Başkonsolos Budak Müsiad heyetini Boston'da karşılamaktan ve Harvard'da yapılacak ekonomi zirvesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Müsiad Başkanı Nail Olpak'da 25 yıllık geçmişi olan Müsiad'in yurtdışında yeni açılan temsilciliklerinde üyelerine 25 yıllık birikim ve tecrübelerini paylaşmak ve iki ülke arasındaki Müsiad üyelerini birbirleriyle tanistirip ticari faaliyet yapma sözünü verdiklerini belirterek başkonsolos Budak'a teşekkür etti. Müsiad USA Başkanı Mustafa Tuncer ise bir yıl önce Washington D.C. de kurulan Müsiad USA'nin ikinci şubesini bir gün sonra new Yorkta açacaklarını ve bir sonraki şubelerinin de Boston'da açılacağını belirtti ve ayrıca Konsolosluklarin ve Türk Havayollarının olduğu ABD'deki her şehirde şube açacaklarını belirtti.

Gecenin sonunda Müsiad Başkanı Nail Olpak Başkonsolos Ömür Budak ve Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar'a Türkiyeden getirdikleri ağaç dikme sertifikalı hediyelerini takdim etti.

kons1.jpgkons2.jpgkons3.jpg

 

Bu haber toplam 2671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler