Boston Baskonsolosu Burak Karartı'nın Veda Mesajı

Boston Baskonsolosu Burak Karartı'nın Veda Mesajı

Boston Baskonsolosu Burak Karartı veda ediyor

Değerli Vatandaslarımız, 

 

2010 yılında Vasington Büyükelçiliği Müstesarı olarak basladığım ve son iki yılında Boston Baskonsolosu olarak sizlere hizmet etme fırsatını bulduğum ABD'deki dört yıllık görev süremin sonuna gelmis bulunmaktayım.

 

Baskonsolosluk olarak, daima sizlerin memnuniyetini esas alan bir yaklasımla, özenli ve kaliteli hizmet sunma çabası içinde olduk. Etkinliklerimizde ve çalısmalarımızda birçoğunuzun değerli katkılarından istifade ettik. Bunun için size sükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle ayrıca, ülkemizi ABD'de temsil etme onurunu bana sağlayan Bakanlığıma ve bu görevin sorumluluklarını birlikte ifa ettiğimiz değerli mesai arkadaslarıma tesekkürü bir borç biliyorum.

 

Fiilen faaliyete geçeli henüz iki yılını doldurmus olan Baskonsolosluğumuzun, sizlerin de desteğiyle, halefim, kıymetli meslektasım Ömür Budak'ın öncülüğünde, bu hizmetleri daha da ileriye tasıyacağına yürekten inanıyorum.

 

Göreve basladığım günden itibaren en önemli önceliğim, Baskonsolosluk olarak sizlerle iletisimimizi ve etkilesimimizi artırmak oldu. Bunun belirgin biçimde güçlenmis olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum.

 

Sizlerle değisik vesilelerle her bir araya gelisimizde ifade ettiğim gibi, Baskonsolosluğumuzu sadece konsolosluk islemlerinizi yerine getirmek için gelmek durumunda olduğunuz bir devlet dairesi olarak değil, fikir almak için, fikir vermek için ve birlikte neler yapabileceğimizi tartısmak için de ziyaret edebileceğiniz bir kurum olarak görmenizi istiyorum. Unutmayınız ki, sizlerin Baskonsolosluğumuzun sunduğu hizmetlere ihtiyacınız olduğu kadar, Baskonsolosluğumuzun da sizlerin görüs ve yönlendirmelerine her zaman ihtiyacı vardır. Dolayısıyla, simdiye dek olduğu gibi bundan sonra da, Baskonsolosluğumuzun çalısmalarına katkılarınızı artırarak devam ettirmenizi rica ediyorum.

 

Esim, kızım ve Boston'da aramıza katılan oğlumla birlikte baslayacağımız Ankara'daki yeni yasamımızda, Boston'un güzel hatıralarını daima canlı tutacağız.

 

Boston'dan ayrılmadan önce, sizlerle bizzat vedalasabilmek için 10 Eylül Çarsamba günü 16:00-19:00 saatleri arasında Baskonsolosluğumuzda bir araya gelmekten mutluluk duyacağım. Katılabilecek olanların bostonbk.rsvp@mfa.gov.tr adresine bildirimde bulunmalarını rica ediyorum.

 

Hepinize içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

 

Burak Karartı
BAŞKONSOLOS

Bu haber toplam 1698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler