Borussia Mönchengladbach-Medipol Başakşehir maçından notlar

Borussia Mönchengladbach-Medipol Başakşehir maçından notlar

- Turuncu-lacivertli takımda teknik direktör Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynanan Roma maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de karşılaşmayı izleme


MÖNCHENGLADBACH (AA) - UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6. ve son hafta maçında Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach'a konuk olan Medipol Başakşehir, grupta son oynadığı Roma karşılaşmasına göre 3 değişikle sahaya çıktı.

Turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü Okan Buruk, sakatlıkları bulunan Martin Skrtel ve Fredrik Gulbrandsen ile Okechukwu Azubuike'nin yerine Junior Caiçara, Eljero Elia ve Danijel Aleksic'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Buruk, ilk 11'ini Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Visca, Aleksic, Elia ve Crivelli'den oluşturdu.


- Nihat Özdemir ve Şenol Güneş tribünde


Borussia Mönchengladbach ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de tribünden takip etti. Özdemir ve Güneş mücadeleyi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte izledi.

Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan'ın davetlisi olarak Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcular Kaan Ayhan ve Kenan Karaman da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.


- Maça büyük ilgi


Borussia Mönchengadbach ile Medipol Başakşehir arasında oynanan kritik mücadeleye futbolseverler ilgi gösterdi.

Soğuk havaya rağmen Borussia Park'taki tribünlerin tamamına yakını doldu.

Yaklaşık 300 Türk taraftar da kendilerine ayrılan yerde turuncu-lacivertli takıma destek verdi.




Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler