Beşiktaş'ta Göztepe maçı hazırlıkları

Beşiktaş'ta Göztepe maçı hazırlıkları

- Kaptan Tolga Zengin ile yardımcı antrenör Şeref Çiçek ve Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Berkay Türkmen'in doğum günü, pasta kesilerek kutlandı


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yapılan günün ikinci idmanıyla devam etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yağış altında yapılan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 top organizasyonları, dar alanda oyun ve pas kontrol çalışmalarıyla devam etti. İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Antrenmana milli takımlarında bulunan Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Domagoj Vida, Gary Medel, Enzo Roco, Pepe, Ryan Babel, Güven Yalçın, Utku Yuvakuran ve Dorukhan Toköz katılmadı.

Beşiktaş, Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.


- Tolga Zengin'in doğum günü kutlandı


Beşiktaş Futbol Takımı'nın kaptanı Tolga Zengin ile yardımcı antrenör Şeref Çiçek ve Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Berkay Türkmen'in doğum günü, siyah-beyazlıların antrenmanı öncesinde pasta kesilerek kutlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcular yeni yaşını kutlayan Zengin, Çiçek ve Türkmen'e mutluluklar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler