Bebekleri ölü doğan aile doktoru kaçırıp işkence yaptı

Bebekleri ölü doğan aile doktoru kaçırıp işkence yaptı

Meksika'nın Zamora şehrinde bir hastanede çalışan ve adı açıklanmayan kadın doğum doktoru kan donduran işkencelere maruz kaldıktan sonra ölüme terk edildi.

Çalıştığı hastanenin yakınlarındaki bir çöplükte ölmek üzere bulunan doktorun, bir hastasının yakınları tarafından kaçırıldığı düşünülüyor. Gebeliğini takip ettiği kadının rutin kontrolünü gerçekleştirdiği sırada, bebeğin anne karnında öldüğünü tespit eden doktor, anne adayını derhal doğuma aldı. Ölü doğan erkek bebek başta anne olmak üzere tüm aileyi yasa boğdu. Bebeğin anne karnında oluşan bir komplikasyon sebebiyle günler önce öldüğü, doğumun zorunlu olarak yapıldığı açıklandı.

PARMAKLARINI KESİP RAHMİNİ ÇIKARDILAR

30 yaşındaki doktor olaydan birkaç gün sonra iş çıkışı ilaçla uyuşturularak kaçırıldı. Doktorun önce iki el parmağı kesildi, ardından yumurtalıkları ve rahmi çıkartılarak hastane yakınlarındaki bir çöp alanına atıldı. Kan kaybından ölmek üzereyken sesini duyurmayı başaran doktor derhal yoğun bakıma alındı. Yaşanan vahşetin ardından polis geniş çaplı soruşturma başlattı ve doktora yapılan işkencenin faillerini bir an önce yakalamak için harekete geçti.

"OĞLUMU ÖLDÜREN DOKTOR ÖLMELİ"

Baş şüpheli olaraksa, ölü doğan bebeğin akrabaları mercek altına alındı. İngiliz basınında yer alan bilgiye göre polisin yaptığı açıklamada saldırı sırasında doktora yüksek dozda kas gevşetici ve uyuşturucu verildiği, bu sebeple kendini müdafa edebilecek durumda olmadığı belirtildi. Saldırıdan önce doktorun evine 'oğlumu öldüren doktor ölmeli' yazan bir not bırakıldığı ortaya çıktığı açıklandı

Bu haber toplam 1009 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler