Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca:- "Cuma günü kazanmak için sahada olursak seriyi tekrar İstanbul'a taşıyabiliriz"- Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski:- "İki galibiyet alan takım turu geçecek. O yüzden bir an önce cuma günü için hazırlanma


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Banvit'e 79-77 yenilerek seride 1-0 geriye düşen Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, ikinci yarıda hücumda etkisiz olmalarının mağlubiyete neden olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, kısa serilerde ilk maçların çok önemli olduğunu belirterek, "Maalesef biz bugün saha avantajını değerlendiremedik. İlk yarıda hücumda çok iyi oynadık. Ancak bire bir müdafaalarda çok aksadık. Bu yüzden iyi oynadığımız ilk yarıyı geride bitirdik." şeklinde konuştu.

İkinci yarı savunmada iyi olduklarını anlatan Ufuk Sarıca, şunları kaydetti:

"İkinci yarıda hücumda sıkıntı yaşadık. Banvit bu bölümlere daha iyi hazırlanmış, bize göre daha diriydiler. Adams ve Strawberry ile iki maç topunu kullanamadık. Bunları sayıya çevirseydik maçı biz kazanacaktık."

Sarıca, deplasmandaki maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgulayarak, "Enerjisi düşük oyuncular da var ve bu oyuncularla bir şeyleri becermek çok kolay olmuyor. Cuma günü kazanmak için sahada olursak seriyi tekrar İstanbul'a taşıyabiliriz. Banvit'i tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.


- Filipovski: "Kazandığımız için mutluyum"


Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski ise galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Takımını tebrik ederek sözlerine başlayan Filipovski, "Kazandığımız için mutluyum. Ama iki galibiyet alan takım turu geçecek. O yüzden bir an önce cuma günü için hazırlanmaya başlamalıyız. O gün de elimizden gelenin en iyisini sergilememiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler