Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic:"Şimdi hemen çip değiştirip, Türk liginde play-off'lara hazırlanacağız"

VITORIA-GASTEIZ (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali üçüncülük maçında Real Madrid'e 94-75 yenilerek 4. olan Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, "Şimdi hemen çip değiştirip, Türk liginde play-off'lara hazırlanacağız." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Önceden de konuştuğumuz gibi yarı finalde yenildikten sonra bu maçı oynamak zor. Ama iki gün öncesine göre bu akşam başka bir imaj vermeyi başardık. Oyuncularım mücadele etti. Şimdi hemen çip değiştirip, Türk liginde play-off'lara hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'e karşı ilk yarıyı 40-38 önde kapattıktan sonra bazı oyuncuları riske atmamak için değişiklikler yaptığını aktaran Obradovic, gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Maçın son çeyreğinde sakatlanarak sedye ile sahayı terk eden Fenerbahçe Beko'nun ABD'li oyuncusu Erick Green'in durumu hakkında da bilgi veren Obradovic, "Henüz durumu hakkında bir bilgimiz yok. Hastaneye gitti." diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler