Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Galatasaray Başantrenörü Efe Güven:" (Fenerbahçe) Sert ve agresif oynadılar"- Fenerbahçe Başantrenörü Valerie Garnier:- "Bu taraftarın karşısında kazanmanın zor olduğunu biliyorduk"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Başantrenörü Efe Güven, Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe'ye 57-49 yenildikleri ve seride durumun 2-2'ye geldiği dördüncü maçta, rakiplerinin sert ve agresif oynadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Güven, basketbolseverlere keyifli bir seri izlettirdiklerini aktararak, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Sert ve agresif oynadılar. Elimize gelen fırsatları değerlendirmedik. Deplasmandaki maçı kazanıp finale yükselmek istiyoruz. Mükemmel bir atmosfer oluşturdukları için taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Diğer maçlara göre bugün düşük yüzdeyle oynadık." ifadelerini kullandı.


- Garnier: "Evimizde seriyi 3-2 bitirmemiz gerekiyor"


Fenerbahçe Başantrenörü Valerie Garnier, zorlu bir atmosferde galip geldiklerini dile getirdi.

Serinin çok zor geçtiğini belirten Garnier, "Bu taraftarın karşısında kazanmanın zor olduğunu biliyorduk. Evimizde seriyi 3-2 bitirmemiz gerekiyor. Son maçta konsantrasyonumuz yüksek olmalı. Çünkü onların da bizim sahamızda kazandığını unutmamamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler