Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Selçuk Ernak:"Kısa oyuncularımızdan sayı katkısı alamadık"- Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic:"Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum"


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe Beko'ya 87-72 yenilen Darüşşafaka Tekfen'de başantrenör Selçuk Ernak, kısa oyunculardan katkı alamadıkları için mağlup olduklarını belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, maçın geneline mücadele arzularını yayamadıklarını ifade etti.

Oyuncularının kendi sahalarında iyi mücadele ettiğini söyleyen Selçuk Ernak, "Kendi oyuncularımı mücadele arzularından dolayı tebrik ederim. Ancak bunu maçın geneline yayamadık. Kısa oyuncularımızdan sayı katkısı alamadık. Bu maçı kazanmamızı engelledi." diye konuştu.

Ernak, Fenerbahçe Beko'yu THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Finale kaldığı için tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Bu haftanın konusu Fenerbahçe'nin Dörtlü Finel'e kalmış olması. Umarım Anadolu Efes de önümüzdeki hafta buradaki maçını kazanıp Dörtlü Finale katılır. İki Türk takımıyla THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde temsil edilme keyfini hep beraber yaşarız. Her iki takımımızı da gönülden destekliyoruz."


- Obradovic: "Oyuncularımın oynama şeklinden çok memnunum"


Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, maç boyunca iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Darüşşafaka Tekfen karşısına tek idmanla çıktıklarını aktaran Obradovic, "Zorlu bir süreçten geldik, Zalgiris'e karşı 4 maç oynadık. Oyuncularımın oynama şeklinden çok memnunum. Çok ciddi, nasıl oynamasını bilen bir takıma karşı bizim de 40 dakika boyunca motivasyonla oynamamız gerekiyordu. Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli başantrenör, karşılaşmada sakatlık yaşayarak oyuna devam edemeyen Luigi Datome'nin durumuyla ilgili ise, "Sadece Datome değil, takımda birçok oyuncunun büyük veya küçük sorunu var. MR'dan sonra sonucu öğreneceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler