Banvitli basketbolcular, şenlikte öğrencilerle buluştu

Banvitli basketbolcular, şenlikte öğrencilerle buluştu

BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin düzenlediği spor şenliğine katıldı.Kulüp...

BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin düzenlediği spor şenliğine katıldı.

Kulüp Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, başantrenör Sasa Filipovski, oyunculardan Gasper Vidmar, Can Altıntığ, Andy Rautins ve Rıdvan Öncel, üniversite yerleşkesinde bulunan Mehmet Baturalp açık basketbol sahasına geldi. Turuncu-yeşilliler, öğrencilerin ve öğretim üyelerinden yakın ilgi gördü.

İlk bölümü soru cevap şeklinde geçen etkinlikte daha sonra öğretim üyelerinden oluşan Onyedi Eylül Basketbol Takımı ile Banvit Basketbol Takımı gösteri maçı yaptı.

Daha sonra değişik branştan parkurların yer aldığı etkinlik alanına geçen turuncu-yeşillilerin başantrenörü Sasa Filipovski, ok attı. Dart, golf ve ayak tenisinde hünerlerini sergileyen Banvitli oyuncular, Bandırma Jets Amerikan Futbol Takımı oyuncularının standını ziyaret ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vidmar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi heyetine Banvit forması hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler