Arzum'a The Stevie Awards 2018'de ödül

Arzum'a The Stevie Awards 2018'de ödül

Arzum, The Stevie Awards for Sales & Customer Service 2018'de, yenilenen satış sonrası hizmetler yapısı ile "Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi-Kurtarma Çözümleri" kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Arzum, The Stevie Awards 2018'de, satış sonrası hizmet yapısı ile bronz ödül aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arzum, bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendiren The Stevie Awards for Sales & Customer Service 2018’de, yenilenen satış sonrası hizmetler yapısı ile "Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi-Kurtarma Çözümleri (Customer Service Team of the Year-Recovery Situation)" kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Üst Yöneticisi (CEO) Mete Zadil, ürünlerinin arkasında duran marka imajını yıllardır koruduklarını ve bunu hep bir adım ileriye taşımaya çalıştıklarını, tüketicileri heyecanlandıran, ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi ve teknolojik ürünler kadar satış sonrası hizmetlere de önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Tüketicimize hep daha fazlasını sunuyoruz. Bu konudaki en son çalışmalarımızdan biri de garanti süremizi 3+1’e çıkarmak oldu. Bu alandaki gücümüzün ve başarımızın uluslararası bir ödüle layık görülmesi bizleri oldukça gururlandırdı. Her zaman müşteri merkezli çözümler üretmeye ve müşterilerimize daha fazlasını sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler