Arkas Spor, 5. şampiyonluk için sahada

Arkas Spor, 5. şampiyonluk için sahada

- Voleybol Efeler Ligi'nde 2-0 geriye düştüğü play-off final serisinde 2-2 eşitliği yakalayan Arkas Spor, finalin 5. ve son maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek- Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag:"İyi mücadele edip şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz"


İZMİR (AA) - ALİ KORKMAZ - Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinin son maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "İyi mücadele edip şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz." dedi.

Efeler Ligi'nde 2005-2006, 2006-2007, 2012-2013 ve 2014-2015 sezonlarında şampiyonluğa ulaşan Arkas Spor, bu sezon final serisinde eşleştiği Fenerbahçe'ye karşı ilk 2 maçı kaybetmesine rağmen İzmir'de 2 karşılaşmayı da kazanarak seride 2-2 eşitliği yakaladı.

Şampiyonluk için yarın İzmir'deki müsabakayı kazanması gereken Arkas Spor, 2016-2017 ve 2017-2018'de play-off final serilerinde Halkbank'ı geçememişti. Arkas Spor, yarın Fenerbahçe'i yendiği takdirde beşinci, antrenör Glenn Hoag da mavi-beyazlı takımın başında üçüncü şampiyonluğuna ulaşacak.


- "Hedef şampiyonluk"


Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, AA muhabirine yaptığı açıklamada, serinin üçüncü ve dördüncü maçlarında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve seriyi eşitliklerini söyledi. Bütün sezon boyunca play-off için çalıştıklarını kaydeden Hoag, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir enerjiye sahibiz. Genç oyuncularımız Adis ve Yiğit'le gurur duyuyorum. Onlar gelecek için Türkiye için çok iyi bir potansiyele sahip olduklarını gösterdiler. İyi iş yapacaklar. Çok mutluyum, yarınki maçı düşünüyoruz. Yarınki karşılaşma da ilk 4 maç gibi zorlu geçecek. İyi mücadele edip şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz."

Hoag, serinin 3. maçında diskalifiye edilmesiyle sonuçlanan hareketle ilgili "Hata yaptım, orada enerjim yüksekti, kendimi engelleyemedim, dikkatli olmam gerekiyordu." diye konuştu.

Cezası nedeniyle takımın başında olmayıp müsabakayı ekrandan takip etmenin daha rahat olduğunu kaydeden Hoag, "Düşünmek zorunda değilim, çalışmak zorunda değilim, orada izlemek daha kolay." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler