ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

ABD'deki 155 sivil toplum kuruluşunu temsil eden Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi bir mesaj yayınlayarak Ankara'daki terör saldırısnı kınadı.

ABD'deki 155 sivil toplum kuruluşunu temsil eden Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi bir mesaj yayınlayarak  Ankara'daki terör saldırısnı kınadı.

Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi'nin mesajı şöyle:

ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ 

155 sivil toplum kuruluşunu temsil eden Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi Ankara’da gerçekleşen ve 97 vatandaşımızın ölümüne, 246 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan hain terror saldırısını kınamaktadır. 

Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti’nin istikrar, güvenlik ve ekonomik kalkınmasını ve aynı zamanda yüzyıllardır bir bütünlük içerisinde yaşayan insanlarımızı hedef almıştır.1 Kasım 2015’te gerçekleştirilecek Genel Seçim öncesi bu hain saldırının gerçekleştirilmesi bölgede bir barış adası  olan ülkemizin üzerinde oynanan oyunları göstermekte ve iyi işleyen demokrasimizi zayıflatmayı amaçlamaktadır. Yaşanan bu trajedilere rağmen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu sıkıntıların üstesinden gelecek ve barış, huzur ortamında Genel Seçimleri gerçekleştirecektir. 

Biz bu saldırının Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapıldığını tekrar hatırlatarak, hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

Saygılarımızla,

Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi Başkanları 
İbrahim Uyar
Mehmet Toy

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler