Akşener'in evinin önündeki protesto

Akşener'in evinin önündeki protesto

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: "Sosyal medyada 'MHP'li kardeşlerim az bile yaptı. Ben olsam evi cehenneme çevirir, ateşe verirdim" şeklinde beyanda bulunduğuma ilişkin asılsız bir iddia dolaşıma sokuldu"

TBMM (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininde önündeki protestoyla ilgili, "MHP'li kardeşlerim az bile yaptı. Ben olsam evi cehenneme çevirir, ateşe verirdim." dediği yönünde asılsız bir iddia ortaya atıldığını belirtti.

Özalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı sosyal medya hesapları üzerinden hakkında paylaşılan iddialara yanıt verdi.

Özalan, geçen ay Akşener'in İstanbul'daki konutunun önünde protesto gösterisi düzenleyenler için "MHP'li kardeşlerim az bile yaptı. Ben olsam evi cehenneme çevirir, ateşe verirdim." şeklinde beyanda bulunduğuna ilişkin asılsız bir iddianın dolaşıma sokulduğunu söyledi.

Kesinlikle böyle bir beyanda bulunmadığını dile getiren Özalan, "Bu düşmanca ve art niyetli yalan bilgiyle şahsım hakkında olumsuz bir algı yaratma gayesi taşıyan kişilerin tespit edilmesi, sonrasında da gerekli işlemlerin yapılması konusunda hukuki süreci başlatacağım." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler