AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - "Şimdi bize düşen Recep Tayyip Erdoğan'la yürümek, kapı kapı dolaşmak ve 24 Haziran'da bu dış güçlerin emrindeki kuklaları sandığa gömmek" - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan:- "Dünya, niye ü

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Şimdi bize düşen Recep Tayyip Erdoğan'la yürümek, kapı kapı dolaşmak ve 24 Haziran'da bu dış güçlerin emrindeki kuklaları sandığa gömmek." dedi.

Bak, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılarak partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette gençlerin önünü açan bir lider olduğunu belirten Bak, Erdoğan'ın seçilme yaşını önce 30'dan 25'e, geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda da 18'e indirdiğini söyledi.

Erdoğan'ın gençlik kollarından geldiğine işaret eden Bak, "Şimdi bize düşen Recep Tayyip Erdoğan'la yürümek, kapı kapı dolaşmak ve 24 Haziran'da bu dış güçlerin emrindeki kuklaları sandığa gömmek." diye konuştu.

Bak, Erdoğan'ı asla yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi. Bu süreçte görev alan başkanlara ve gençlere teşekkür eden Bak, "Bu dava kutlu bir dava, bunun sonunda büyüyen gelişen güçlü Türkiye'ye hizmet etmek var. Recep Tayyip Erdoğan'la yürümek var. Biz uzun adamı, sessiz yığınların sesi Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz. İnanıyoruz ki yeniden gençlerimiz 24 Haziran'da yeni bir destan yazacak." dedi.

Genciyle, kadınıyla herkesin çalıştığını anlatan Bak, şöyle devam etti:

"Biz Türkiye'ye aşığız, ülkemizi seviyoruz, kimse bu ülkeye diz çöktüremez, ezanı susturamaz, bayrağı indiremez. Kim ne oyun yaparsa yapsın, kim ne söylerse söylesin biz Recep Tayyip Erdoğan'la yürüyeceğiz, ülkemiz için yürüyeceğiz ve yolun sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan. Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır, dünya sana düşman olsa da Türkiye, millet senden yanadır, Allah bizden yanadır."

- "Amacımız coğrafyamızın hakkını vermek"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da konuşmasında, "Türkiye'nin Avrupa ile Asya, Balkanlar ile Kafkaslar, Kafkaslar ile Ortadoğu arasında köprü konumundadır." sözüne atıfta bulunarak, "Elbette ki bu doğrudur. Ama ecdadın kanıyla sulayarak, bize vatan olarak bıraktığı bu topraklarda eğer biz bu köprünün hakkını vermiyorsak, işte o zaman ecdadın kemikleri sızlar. Ecdadın ruhunun şad olması, izinden gitmek adına bu konumumuzun hakkını vermek lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Arslan, 80 yılda 6 bin kilometre, 15 yılda ise 20 bin kilometre bölünmüş yol yapılmışsa; bu ülke yüksek hızlı trenle tanışmışsa; 26 havalimanını 55'e çıkarmışsa; yılda 35 milyon yolcuya hizmet ederken, 200 milyon yolcuya hizmet eder hale gelmişse; bunun Türkiye'nin konumuna inanan ve bu konumun hakkını vermek isteyen Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları sayesinde olduğunu söyledi.

Anadolu coğrafyasının hakkını vermek için Türkiye'yi bölünmüş yollarla, yüksek hızlı tren yollarıyla, havalimanı ve deniz limanlarıyla donattıklarını belirten Arslan, ülkeyi bilişim sektöründe de bilgi otoyollarıyla donattıklarını anlattı.

"Amacımız coğrafyamızın hakkını vermek." ifadelerini kullanan Arslan şöyle devam etti:

"Dünya, niye üçüncü havalimanına, üçüncü köprüye, Osmangazi'ye Avrasya'ya karşı çıkıyor biliyor musunuz? Ulaştırma koridorları tamamlayıp, dünya ulaştırma ticaret pastasından Türkiye büyük bir pay almaya başlayınca kıyamet oradan koptu. Herkes bu projeleri yapmayalım diye ayaklandı. Ama Allah'ın izniyle, Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedeflere, 2023, 2053, 2071'e sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Gece gündüz çalışacağız. Bunun ilk adımı olan 24 Haziran'da da bizi istemeyenlere de dış güçlere de ders vereceğiz. Bu dersi vermek bizim elimizde, sizin elinizde. Kapı kapı, sokak sokak gezip anlatmamızdan geçiyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler