AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Çekmeköy'de konuştu:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Çekmeköy'de konuştu:

"Terör faaliyetlerine ve işgalcilere hayır demek için, yeni yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olması için 14 Mayıs evelallah Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacaktır"

İSTANBUL (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Terör faaliyetlerine ve işgalcilere hayır demek için, yeni yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olması için 14 Mayıs evelallah Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacaktır." dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığınca, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Çekmeköy Nikah Sarayı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yıldırım, 14 Mayıs'taki seçimlere 10 gün kaldığını anımsattı.

Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve o dönemde başbakan olan kendisinin 15 Temmuz gecesi kurduğu bir ittifak olduğunu söyledi.

Bu ittifakı Yenikapı buluşmasıyla milletle paylaştıklarını dile getiren Yıldırım, ittifakın o günden beri Türkiye'ye hizmet ettiğini kaydetti. Yardımcı ve makam paylaşması olmayan Cumhur İttifakı'nda milletin geleceğini ve dertlerini çözüme ulaştırmanın olduğunu ifade eden Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin tapu senedi ve teminatı olduğunu vurguladı.

Yıldırım, sorunları çözecek bir iradenin bulunduğunu, Cumhur İttifakı olarak, ülkenin, milletin menfaatleri için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ulaşım ve milli savunmadaki gelişmeleri anlattı.

Dünyada son 10 yılda yapılan büyük projelerin 8'inin Türkiye'de gerçekleştiğini dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

"Dünyanın en büyük havalimanı, hızlı tren, Marmaray, Avrasya tüneli, Togg, Altay tankı, milli muharip uçağımız, helikopterimiz, İHA'larımız, SİHA'larımız, tabi ki endişeleniyorlar. Türkiye, artık tam bağımsız bir devlet. Anadolu gemisini yapan, her türlü silahı da yapan, muhannete muhtaç olmayan bir ülkeyiz. Bu da onların canını sıkıyor. Biz de bu millet olarak onların canlarını sıkmaya devam edelim mi? Terör faaliyetlerine ve işgalcilere hayır demek için yeni yüzyılın, Türkiye yüzyılının, Türk dünyasının yüzyılı, Türkiye'nin yüzyılı olması için 14 Mayıs evelallah Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacaktır. O halde 14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını, iç ve dış mihraklara karşı rekor oyla muhtarlarımız, ülkücü kardeşlerimiz İstanbullular seçmeye hazır mı?"

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler