"AHMET BEY NE YAPARSA DOĞRU YAPAR"

"AHMET BEY NE YAPARSA DOĞRU YAPAR"

Davutoğlu’nun başarıları ve dünya kamuoyundaki etkili konumunun arkasında yatan en önemli faktörlerden birinin mutlu, güçlü bir aile yapısı.

Davutoğlu’nun başarıları ve dünya kamuoyundaki etkili konumunun arkasında yatan en önemli faktörlerden birinin mutlu, güçlü bir aile yapısı.

2011 yılında yapılan bir röportajda büyük kızı Sefure Davutoğlu  “Tek üzüntümüz daha sık görememek. Kendisini çok özlüyoruz. Hafta sonları geliyoruz ve ancak öyle görüşebiliyoruz maalesef” diyordu.

"AHMET BEY NE YAPARSA DOĞRU YAPAR"

Aynı röportajda Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ise hayat arkadaşını şöyle anlatıyordu:

"Evlendiğimizde Ahmet Bey yüksek lisans yapıyordu ve ben şuna inanıyordum: Ahmet Bey ne yaparsa doğru yapar. Bugün de bu düşüncem değişmedi. Ahmet Bey nasıl benim seçimlerimin getirdiği zorluklara katlandıysa ve katlanıyorsa ben de onun seçimlerinin getirdiği zorluklara katlanıyorum. Öğretim üyesiyken de, başdanışmanken de, şimdi de ülkemiz için, insanlık için, bizim için ve çocuklarımız için yararlı şeyler yapıyor. Bu açıdan hiçbir fark olmadı.”

"LÜTFEN BABAMI KOVUN"
 
Davutoğlu, Başbakan Başdanışmanlığı döneminde günlerinin büyük bölümü  yurt dışında geçiyordu. Babasını çok özleyen küçük kızı Hacer, o dönemde Başbakan Erdoğan’a, “Lütfen babamı işten kovun“ diye mektup yazmıştı.


DAVUTOĞLU'NA ÇOCUKLARINDAN SİTEM

Hacer'in “Babamı korumaları daha çok görüyor” siteminin ardından oğlu Mehmet Davutoğlu da isyan etmiş bu isyanını da Twitter'da dile getirmişti. Mehmet Davutoğlu'nun 2009 yılının Ramazan ayında ablası Sefure ile birlikte attığı “Babamızla Ramazan’da bir iftar yapabilsek bari.. Hadi sahur da olur” tweet hala hafızalardaki yerinde duruyor. 

Mehmet, babasına sitemini ortaya koymak için bir adım daha ileri giderek, Twitter’da bir de slogan başlatmış, “AhmetAmcaÇocuklarınıSahuraGötürsün’. Ahmet Davutoglu’na amca diyenler bize destek versin!!” tweet'i atmıştı.

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler