Ahmet Ağaoğlu, AA Spor Masası'na konuk oldu (4)

Ahmet Ağaoğlu, AA Spor Masası'na konuk oldu (4)

- Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu: "Teknik konularda çalışma yapma ve altyapı oluşturma görevi asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile futbol koordinatörü Özkan Sümer'in tasarrufunda"- "Onların yapacağı çalışmalar, onların yapacağı görüşmeler, Rıza hocayl


İSTANBUL (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla ilgili değerlendirmenin, ilgili yöneticilerin görüşmelerinin ardından yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'na katılan Ağaoğlu, AA Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını yanıtladı.

Ağaoğlu, kulübün mevcut yapısı içerisinde teknik konularda çalışma yapma ve altyapı oluşturma görevinin asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile başkan danışmanı ve futbol koordinatörü Özkan Sümer'in tasarrufunda olduğuna dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Onların yapacağı çalışmalar, onların yapacağı görüşmeler, Rıza hocayla olsun, oyuncularla olsun belli bir noktaya geldikten sonra değerlendirilecek. Şu anda onlarla alakalı olarak çok net söylüyorum benim kafamda herhangi bir düşünce oluşmuş değil. Zaten düşüncenin oluşabilmesi için verilerin gelmesi lazım, görüşmelerin neticelerinin gelmesi lazım."

Trabzon kentinde çalışmanın zorluğuna da vurgu yapan Ağaoğlu, "Eski teknik direktörümüz George Leekens, 'Tribünde 21 bin seyirci var, 21 bini de antrenör.' derken doğru söylüyor. Dışarı çık 180 bin var, 180 bini de antrenör... 70-80 yaşındaki nineden 8 yaşındaki çocuğa kadar herkes futbolu biliyor. Bildiği için de konuşuyor ama farklı bakış açılarından baktıkları için de farklı şekilde de eleştirebiliyorlar." şeklinde konuştu.

Teknik direktör ya da oyuncuların düşüncelerinin de çok önemli olduğunu ifade eden Ağaoğlu, "Dolayısıyla sadece sizinle alakalı değil. Karşınızdaki oyuncu ya da teknik direktörün nasıl bir bakış açısına sahip olduğunu, düşüncelerini de bilmeniz gerekir. Bu konuyla ilgili olarak yetkili ve sorumlular görüşmeler yapıyor." şeklinde görüşlerini aktardı.

(Sürecek)

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler