Abdi İbrahim'den bebeklerde burun tıkanıklığı için yeni ürün

Abdi İbrahim'den bebeklerde burun tıkanıklığı için yeni ürün

Bruno Baby Nazal Aspiratör, bebeklerin hassas burnuna özel geliştirilmiş ultra yumuşak ucuyla bebeklerin burun tıkanıklığının giderilmesine ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor

İSTANBUL (AA) - Abdi İbrahim, sağlık ürünleri kategorisinde Bruno ailesi ile büyümeye devam ediyor.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamada, Bruno Baby Nazal Aspiratör'ün, bebeklerin burnunu tahriş etmeden tıkanıklığı hızlıca giderdiği bildirildi.

Açıklamada, ürünün, bebeklerin hassas burnuna özel geliştirilmiş yumuşak ucuyla bebeklerin burun tıkanıklığının giderilmesine ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerine yardımcı olduğu belirtildi.

Bisfenol A (BPA) içermeyen ve özel tasarlanan sünger filtreleriyle Bruno Baby Nazal Aspiratör'ün, yüksek aspirasyon gücüyle anne ve babalar için kullanım kolaylığı sağladığı kaydedildi.


- Bebeklerde burun tıkanıklığı, beslenme ve uyku düzenini etkiliyor


Açıklamada, burun tıkanıklığının bebeklerde yetişkinlere oranla daha sık görüldüğü, yenidoğanlar ve bebeklerin içgüdüsel olarak burundan solunum yaptığı, özellikle yenidoğan bebeklerin burunlarının daha düz, burun deliklerinin ise daha küçük olduğu hatırlatıldı.

Bebeklerde, yetişkinlerdeki gibi sümkürme refleksi olmadığı için burun salgılarını dışarıya atma gibi bir yetenekleri olmadığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Burun tıkanıklığı, beslenmeyi ve uyku kalitesini de olumsuz yönde etkiler. Bebeklerde beslenme ve uyku düzeninin olmaması huzursuzluğa yol açar ve uykusuz geceleri de beraberinde getirir. Bebekler, solunum ve bağışıklık sistemleri tam olgunlaşmadığı için solunum yoluyla oluşabilecek enfeksiyonlara karşı da savunmasız haldedirler. Tıkalı bir burun kulak enfeksiyonları, bronşit gibi hastalıklara yol açabilmektedir. Ayrıca burun, nefes alma fonksiyonunun yanı sıra bebeğin burnundan vücuduna giren havayı filtreleme, nemlendirme, ısıtma ve orta kulağın havalandırılmasında da etkilidir. Bu sebeple bebeklerin tıkanan burnunu düzenli ve etkili bir şekilde temizlemek oldukça önemlidir."


- Ürün, burun akıntısı ve burnu tıkayan salgıları temizliyor


Açıklamada, ürünün burun tıkanmasına yol açan burun salgısının kontrollü aspirasyon yardımıyla temizlenmesi için geliştirildiği, yumuşak ucuyla bebeklerin burunlarının etkili ve güvenli bir şekilde temizlenmesini sağladığı belirtildi.

Ürünün burun akıntısı ve burnu tıkayan salgıların temizlenmesini sağladığı, böylelikle bebeklerin daha rahat uyuduğu aktarılan açıklamada, ürünün burnu açılan bebeklerin yeterli beslenmesine ve burun salgılarını burundan uzaklaştırarak kulak, sinüs enfeksiyonları ya da öksürük gibi komplikasyonların önlenmesine yardımcı olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler