A Milli Takımımız kazanmaya devam ediyor!

A Milli Takımımız kazanmaya devam ediyor!

Milliler, 2014 Dünya Kupası finallerinde izleyeceğimiz Honduras'ı Mevlüt ve Caner'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Milliler, 2014 Dünya Kupası finallerinde izleyeceğimiz Honduras'ı Mevlüt ve Caner'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

A Milli Takımımız kazanmaya devam ediyor!

Ay Yıldızlılar, Kosova ve İrlanda Cumhuriyeti'nin ardından çıktığı 3. hazırlık maçında da, 2014 Dünya Kupası finalistlerinden Honduras'ı 2-0 mağlup etti.

Mevlüt ve Caner'in golleriyle kazanan Milliler, maça Tolga Zengin, İshak Doğan, Ozan Tufan, Ömer Toprak, Hakan Balta, Alper Potuk, Olcay Şahan, Olcan Adın, Hakan Çalhanoğlu, Tarık Çamdal, Mustafa Pektemek ilk 11 ile başladı.

Maçın ilk yarısı karşılıklı fizik mücadele ile geçerken iki takım da gol bulamadı ve takımlar devre arasına 0-0'lık beraberlikle girdi.

Henüz 10. dakikada omzundan sakatlanan Alper Potuk'un yerine Oğuzhan Özyakup'u oyuma almak zorunda kalan Fatih Terim, devre arasında ise 3 değişiklik birden yaptı. Olcay Şahan, Olcan Adın ve Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Mevlüt Erdinç, Caner Erkin ve Gökhan Gönül sahaya gelirken Ay Ayıldızlılar da üstünlüğü ele geçirdi.

Rakip kalede baskı kuran Milliler, ilk golü 70. dakikada buldu. Sol kanattan İshak Doğan'ın çizgiye inip yerden çıkardığı topa penaltı noktası yakınlarında Mevlüt iyi vurdu ve Milli Takımımız 1-0 öne geçti.

İyi futbolunu golden sonra da sürdüren Terim'in talebeleri, 83. dakikada Mevlüt'ün pasıyla ceza sahasına yönelen Caner Erkin'in topu ağlara göndermesiyle farkı 2'ye çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca A Milli Takımımız, Honduras'ı 2-0 mağlup etti.

Milliler böylece yaz kampında Kosova ve İrlanda Cumhuriyeti maçlarının ardından çıktığı 3. hazırlık karşılaşmasını da kazanmış oldu. Milli Takım, pazar günü 21.00'de Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak ve 2 Haziran'da İstanbul'a dönecek.

HONDURAS: 0 - TÜRKİYE: 2

Stat: RFK Stadium
Hakemler: Roberto Garcia, Jose Luis Camargo, Alberto Morin
Honduras: Noel Eduardo Valladares Bonilla, Brayan Antonio Beckeles, Victor Salvador Bernardez Blanco (Dk. 46 Osman Danilo Chavez Guity), Maynor Alexis Figueroa Rochez, Emilio Arturo Izaguirre Giron (Dk. 81 Juan Carlos Garcia), Jorge Aaron Claros Juarez, Wilson Roberto Palacios Suazo (Dk. 67 Juan Pablo Montes) , Andy Ariel Najar Rodriguez (Dk. 66 Marvin Antonio Chavez), Roger Anibal Espinoza Ramirez (Dk. 46 Mario Roberto Martinez Hernandez) , Jerry Nelson Palacios Suazo (Dk. 46 Rony Dario Martinez Almendarez), Jerry Ricardo Bengtson Bodden.
Türkiye: Tolga Zengin, Hakan Balta, İshak Doğan, Hakan Çalhanoğlu (Dk. 46 Mevlüt Erdinç), Alper Potuk (Dk. 10 Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan (Dk. 46 Caner Erkin), Ozan Tufan, Mustafa Pektemek (Dk. 84 Ahmet İlhan Özek), Olcan Adın (Dk. 46 Gökhan Gönül), Ömer Toprak, Osman Tarık Çamdal (Dk. 80 Adem Büyük).
Goller: Dk. 70 Mevlüt Erdinç, Dk. 83 Caner Erkin
Sarı Kart: Dk. 62 Osman Danilo Chavez Guity (Honduras)

Ajanslar

Bu haber toplam 932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler