62 yıllık evli çift dört saat arayla hayata veda etti

62 yıllık evli çift dört saat arayla hayata veda etti

California'da tanışıp evlenen ve ömürlerinin sonuna kadar hiç ayrılmayan Simpson çifti, yan yana yataklarda el ele yatarken 4 saat arayla hayata veda etti.

Dünyanın birçok ülkesinde insanlar evlenirken aynı yemini eder, "Hastalıkta, sağlıkta, ölüm sizi ayırıncaya kadar..." Ancak modern zamanın evliliklerinde çok azı gerçekten böyle bitiyor. California'da tanışıp evlenen ve ömürlerinin sonuna kadar burada yaşayan Simpson çiftinin ölümleriyse birçok insanı duygulandırdı.

4 saat arayla hayata gözlerini yumdular
Maxine Simpson kanserle boğuşuyordu ancak eşi Don evde kalçasını düşüp kırdı. Hastanede kalan çift için çocukları bir karar verdi: "Bu onları son kez bir araya getirişimiz olabilir" dediler. 62 yıldır birlikte olan çift eve gönderildi, yan yana yataklara yatırıldı ve el ele uyurken 4 saat arayla hayatını kaybetti.


Son anlarını fotoğrafladılar
Tüm aile gözyaşlarına boğuldu. Torun Melissa Sloan durumu şöyle anlatıyordu: "Kalbimde böyle bir şey olacağını hep hissetmiştim. Büyükannem ve büyükbabamın birlikte öleceğini biliyordum. Bu gerçekten inanılmaz, gerçek aşk hikayesi." Çiftin torunu Melissa büyükannesi ve dedesinin son anlarını fotoğrafladı.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler