"28. Akbank Caz Festivali"ne doğru

"28. Akbank Caz Festivali"ne doğru

"Pozitif" işbirliğiyle gerçekleştirilen festival, bu yıl 17-28 Ekim tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 28'inci kez düzenlenecek olan "Akbank Caz Festivali", 17-28 Ekim tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, cazın farklı renklerini bir araya getiren festival kapsamında, 21 Ekim'de kontrbas, davul ve piyanonun güç birliği yaptığı ünlü grup "The Bad Plus" ile Avishai Cohen, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahne alacak.

Festivalde ayrıca bir hikaye anlatıcısı olarak yer alan Jehan Barbur ile Fırat Tanış, 19 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde sevenleriyle bir araya gelecek.

Ayrıca yine 19 Ekim'de Babylon'da Karl Hector ve The Malcouns caz alanındaki performanslarını müzikseverlerin beğenisine sunacak.

İngiltere'nin önde gelen caz müzisyenlerinden saksafon sanatçısı, besteci ve grup lideri Nubya Garcia da 23 Ekim'de Babylon'da seyirciyle buluşacak.

Organizasyonu ve içerik programlaması "Pozitif" işbirliğiyle gerçekleştirilen "28. Akbank Caz Festivali"nin açıklanan programı kapsamında ayrıca, 23 Ekim'de Volkswagen Arena'da İngiliz caz sahnesinin ünlü sanatçılarından Jamie Cullum, 26 Ekim Babylon'da "Bixiga 70" müzik grubu sahne alacak.


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler