2016-2017 Chevening Bursiyerleri sertifikalarını aldı

2016-2017 Chevening Bursiyerleri sertifikalarını aldı

Birleşik Krallık Elçi Müsteşarı Jennifer Anderson, Birleşik Krallık'ta eğitimlerini tamamlayan 2016-2017 Chevening Bursiyerleri'ne sertifikalarını verdi

İSTANBUL (AA) - Birleşik Krallık Elçi Müsteşarı Jennifer Anderson, Birleşik Krallık'ta eğitimlerini tamamlayan 11 yeni Chevening mezununa sertifikalarını takdim etti.

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu'nun düzenlediği Chevening resepsiyonunda yeni mezunlar, eski mezunlar ile bir araya gelerek, Birleşik Krallık tecrübelerini paylaşma, tanışma ve geleceğe dönük planlar üzerinde fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı.

Resepsiyona 100'ün üzerinde mezunun yanı sıra, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Burslar Birimi Direktörü Andrew Mchallam, Chevening Sekreterligi Direktörü Anne Marie Graham katıldı.

Elçi-Müsteşar Jennifer Anderson davette Birleşik Krallık'ta zorlu bir akademik yıl geçirerek programlarını başarıyla tamamlayan mezunları tebrik etti.

Anderson, "Bu resepsiyon, yeni ve mevcut mezunların tanışmaları ve Birleşik Krallık deneyimlerini paylaşmaları ve mesleki ağlarını genişletmeleri için eşsiz bir fırsat ve bu gece burada sizleri ağırlamaktan çok memnunum." dedi.

Chevening programının tüm dünyada ne kadar önemli ve etkili bir ağa sahip olduğunu belirten Anderson, "Tüm bursiyerlerimizin özellikle de yeni katılan mezunlarımızın programı tanıtan elçiler olmasını arzu ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Anderson, daha sonra Birleşik Krallık'ta eğitimlerini tamamlayan 11 yeni Chevening mezununa sertifikalarını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler