10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

- Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu:- "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonu, onun eserlerinde ve geleceğe yönelik yüksek öngörüsünde yaşamaktadır"


TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonunun, onun eserlerinde ve geleceğe yönelik yüksek öngörüsünde yaşadığını bildirdi.

Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinden 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "10 Kasım tarihinin Türk Milleti için sembolik önemi, yalnızca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü değildir. Bu gün, aynı zamanda Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti için çizdiği idealleri gerçekleştirme konusunda yol alma günüdür. Seneler öncesinde Atatürk, Cumhuriyetimizin gelecek kuşaklarına yönelik olarak, 'Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir' demişti. 'Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.' Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonu, onun eserlerinde ve geleceğe yönelik yüksek öngörüsünde yaşamaktadır." ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Biz 10 Kasımlarda bir yandan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken; diğer yandan onun aydınlık yolundan azim ve kararlılıkla yürüdüğümüzü göstermek zorundayız. Asıl ödevimiz; devletimize, demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan hak ve özgürlüklerine sahip çıkmak olmalıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusal bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde derin bir özlemle anarken, Trabzonspor Kulübü olarak Cumhuriyet'i daha iyi bir geleceğe taşımak için elimizden geleni yapacağımızı vurgulamak istiyorum."


Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler